Hemsida : Filtillägg : .5xs Fil

.5xs Fil

Filtyp Line 6 POD HD500X Edit Setlist File

Utvecklare Line 6
Kategori Audio Files
Format N/A

.5XS alternativnummer

Ange lista skapad av Line 6 POD HD500X Redigera, ett program som gör att du kan redigera instrumenteffekter (DAW); innehåller upp till 64 förinställningar som används för att ändra inställningarna för "FX," "AMPS," "Mixer" och "Controllers", som anpassar ljudet på instrumentet. när den laddas ersätter den för närvarande laddade uppsättningen lista i applikationen.

Mer information

För att skapa 5XS-filen, anpassa dina inställningar, välj Arkiv → Spara Setlist As ..., namnge filen, välj spara plats och klicka på Spara.

För att öppna 5XS fil, dubbelklicka på filen eller välj Arkiv → Öppna uppsättningslista ..., navigera till filen och klicka på Öppna.

I Mac är standardplatsen för sparade filer för 5xs-filer i följande katalog: / Dokument / Line 6 / Toner / POD HD500X Redigera / Setlists

I Windows finns standardlagringsplatsen för 5XS-filer i följande katalog: \ Mina dokument \ Line 6 \ Tones \ POD HD500X Redigera \ Setlists

OBS! När POD HD500X Edit släpptes ersatte 5XS-förlängningen .H5S -tillägget, som användes av POD HD500 Edit.

Program som öppnas 5XS filer
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Om 5XS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil 5xs-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Line 6 POD HD500X Edit Setlist File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.