Hemsida : Filtillägg : .acb Fil

.acb Fil

Filtyp 1Adobe Photoshop Color Book File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

Vad är ACB file?

En ACB-fil är en anpassad färgfil som används av Photoshop, ett bildredigeringsprogram. Den innehåller färgposter, som innehåller färgnamn, färgkoder, RGB och CMYK-komponenter, ljushet och krominans. ACB-filer innehåller också huvudinformation för bokversionen, titeln, beskrivningen, färgräkningen och annan filinformation.

Mer information

Färgböcker används för att skapa bilder som överensstämmer med vissa färgstandarder. Exempelvis är vissa färgkataloger bättre för skärmdisplayer medan andra är bättre för skanning eller utskrift. I Photoshop CS5 kan du välja en färgbok när du väljer färgbiblioteksknappen från fönstret Färgväljare. Flera ACB-filer levereras med Photoshop-installationen i katalogen \ Presets \ Color Books \.

Photoshop innehåller färgböcker för färgkataloger som ANPA, DIC, FOCOLTONE, HKS, PANTONE, TOYO och TRUMATCH.

OBS! Adobe InDesign och Illustrator använder även färgböcker som är lagrade i ACB-filer.

Program som öppnas ACB filer
Windows
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
ACB2XML
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator

Filtyp 2ADX Audio Package File

Utvecklare CRI Middleware
Kategori Audio Files
Format Binary

.ACB alternativnummer 2

En ACB-fil är ett ljudpaket som används av olika Sega Dreamcast-, PlayStation 2-, GameCube- och Wii-videospel som utvecklats av CRI Middleware. Den innehåller ADX eller ADX2 formaterat ljud som används för ljud, musik och dialog som visas i ett spel.

Mer information

Ljudet som är lagrat i ACB-filen sparas i lossy ADX eller ADX2-lagrings- och komprimeringsformat. Formaterna har utvecklats av CRI Middleware, ett japanskt företag som specialiserat sig på ljud- och videoprogramvara inom underhållningsindustrin.

OBS! Du kan använda VGMToolbox för att packa upp ACB-filen.

Program som öppnas ACB filer
Windows
VGMToolbox

Filtyp 3AutoCAD Color Book File

Utvecklare Autodesk
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.ACB alternativnummer 3

Färgfilen används av AutoCAD, en CAD produktivitetsapplikation; innehåller en samling färger som kan användas för att måla eller fylla linjer och ytor; används ibland för att distribuera företags färgsatser för att standardisera ritningsfärger.

Mer information

Nedladdade ACB-filer ska placeras i katalogen \ Support \ Color \ i AutoCAD-installationen. Färgerna är tillgängliga nästa gång AutoCAD startas.

Program som öppnas ACB filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtyp 4AOL Cab Launcher

Utvecklare AOL
Kategori Diverse filer
Format N/A

.ACB alternativnummer 4

Arkiverat dataformat som används av installationsprogrammet America Online i princip en .CAB fil för AOL-programvaruinstallationer.

Program som öppnas ACB filer
Windows
America Online
Macintosh
America Online

Om ACB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil acb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen AOL Cab Launcher, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.