Huvud : Filtillägg : .aecache Fil

.aecache Fil

FiltypAfter Effects Cache File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Data filer
Format Binary

.AECACHE alternativnummer

En AECACHE-fil är en cachefil som skapats av After Effects, en applikation som används för att skapa visuella effekter och rörelsesgrafik för video. Det lagrar nyligen använt information, till exempel sparade bearbetade och renderade ramar, så att den snabbt kan nås senare för att förbättra programmets prestanda.

Mer information

Caching är en process som används av After Effects där programmet sparar information från ändringar som gjorts av användaren som kan återanvändas för att köra mer effektivt och förbättra prestanda. När du till exempel gör en bild för första gången kommer programmet att lagra information om det som gör det när du gör det igen kommer det att bli snabbare.

Ibland kan cache-filer, som innehåller AECACHE-filer, växa till stora storlekar över tiden och börda din dator. Och eftersom After Effects diskcaching i bakgrunden kanske du inte inser det här problemet. Du kan dock rengöra diskcachen genom att välja Inställningar → Media & Disk Cache och klicka sedan på Empty Disk Cache. Om den här åtgärden inte tar bort dina AECACHE-filer kan programmet fortfarande använda cachefilerna. För att manuellt rengöra cacheminnet måste du navigera till cachemappen och ta bort filerna.

Program som öppnas AECACHE filer
Windows
Adobe After Effects
Macintosh
Adobe After Effects

Om AECACHE filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för aecache och hur man öppnar den.

Filtypen After Effects Cache File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.