Huvud : Filtillägg : .aecap Fil

.aecap Fil

FiltypAfter Effects Text Template

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Video Files
Format N/A

.AECAP alternativnummer

En AECAP-fil innehåller en textmall skapad av After Effects, ett rörelsesgrafikvideoprogram. Den lagrar ett komprimerat projekt med alla sina tillgångar, vilket inkluderar ett eller flera textlager, effekter och media. AECAP-filer används vanligtvis för textöverlagringar, till exempel titlar, lägre tredjedelar, bildtexter och undertexter.

Mer information

AECAP-mallar skapas av After Effects för användning i Premiere Pro videoredigeringsprogram. Du kan importera en AECAP-fil i Premiere Pro med hjälp av Media Browser-verktyget som ingår i Premiere Pro eller genom att välja Arkiv → Importera och välja AECAP-mallen. Alla ändringar du gör i textmallen i Premiere Pro sparas i AECAP-filen.

Om du vill exportera en AECAP-fil i After Effects skapar du kompositionen och väljer sedan Arkiv → Exportera → Sammansättning som textmall eller sammansättning → Exportera sammansättning som textmall. När du exporterar AECAP-filen kan du inte redigera den efter After Effects.

Du kan importera en AECAP-fil i After Effects på flera olika sätt:

OBS! AECAP-mallar introducerades med Utgivning av Adobe Creative Cloud (CC) 2017 i versioner 14.0 och 14.1 av After Effects. Adobe ersatte emellertid snart AECAP-mallar i senare versioner av After Effects med .MOGRT mallar. Premiere Pro stöder fortfarande AECAP-mallarna men de kan inte längre skapas i After Effects.

Program som öppnas AECAP filer

Om AECAP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för aecap och hur man öppnar den.

Filtypen After Effects Text Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.