Hemsida : Filtillägg : .aifc Fil

.aifc Fil

Filtyp Compressed Audio Interchange File

Utvecklare N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.AIFC alternativnummer

Komprimerad .AIFF ljudfil som används av mediaspelare och spelkonsoler; innehåller ljud i CD-kvalitet liknar en .WAV fil, men använder ljudkomprimering för att minska filstorleken; kan innehålla ULAW-, ALAW- eller G722-komprimering; vanligen kallad en AIFF-C-fil.

Program som öppnas AIFC filer
Windows
Adobe Audition
Microsoft Windows Media Player
Apple QuickTime Player
ACD Systems ACDSee
FMJ-Software Awave Studio
JRiver Media Center
Apple iTunes
Linux
vgmstream
Macintosh
Adobe Audition
Apple QuickTime Player
JRiver Media Center
Apple iTunes
Cog

Om AIFC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil aifc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Compressed Audio Interchange File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej. Jag läste din artikel om .aifc filändelsen. Jag hade ingen aning om att de båda används av mediaspelare och spelkonsoler. Vilka är några av de konsoler som använder dem? Det är häftigt att den ursprungligen utvecklades för apple och innehåller ljud av CD-kvalitet. En stor fördel med den är att de är lika bra som WAV-filer men använder mindre utrymme. Vad är skillnaden mellan alla de komprimeringstyper som nämns? Jag ska själv försöka lyssna på dem på Apple Music. Kanske kollar jag hur olika de låter jämfört med andra filformat. Bra lista över de program som kan öppna dem. Jag hade ingen aning om att Adobe hade ett program som Audition CC 2019. Är det bra? Tack för hjälpen.