Hemsida : Filtillägg : .amr Fil

.amr Fil

Filtyp Adaptive Multi-Rate Codec File

Utvecklare Ericsson
Kategori Audio Files
Format Binary

.AMR alternativnummer

En AMR-fil är en ljudfil som sparas i ett komprimerat ljudformat som utvecklats av Ericsson. Den är optimerad för att lagra talat ljud och används av många 3G-mobiltelefoner för att lagra röstinspelningar, som inkluderar MMS-meddelanden.

Mer information

AMR-filen öppnas i VideoLAN VLC media player 3

AMR-filer innehåller den algebraiska koden Excited Linear Prediction (ACELP) AMR-filer kan sparas i formatet AMR-NB (Narrowband) eller AMR-WB (Wideband). Wideband ljud stöder ett bredare frekvensområde och ger därför bättre ljudkvalitet.

Program som öppnas AMR filer
Windows
Apple QuickTime Player
NCH Switch
ShedWorx Smart Converter
SoX
RealNetworks RealPlayer Cloud
Audacity
Audials One
ArcSoft TotalMedia Theatre
Wondershare Filmora
Linux
SoX
Audacity
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
Apple QuickTime Player
NCH Switch
SoX
RealNetworks RealPlayer Cloud
Audacity
Macgo Mac Media Player
Wondershare Filmora
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Om AMR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil amr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Adaptive Multi-Rate Codec File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar. Tack för förklaringen av .amr filändelsen. Det var tydligt att allt där var nytt för mig. Jag försökte öppna dem i iTunes eftersom datorn kände igen dem som ljudfiler. Det gjorde jag inte så det var viktigt för mig att hitta din sida. En faktor som har fått mig att ladda ner fler av dessa är hur det utvecklades av Ericcson och använder ett komprimerat ljudformat. På den tiden kände man inte igen 3G-telefoner på det sätt som de använde sig av ljudfiler. Det här formatet låter dock viktigt eftersom de kunde lagra röstinspelningar. Vad är MMS-meddelanden? Har VLC media player 3 ett alternativ för att "visualisera" ljudet på samma sätt som det observeras i bilden? Tack än en gång, kompis!