Hemsida : Filtillägg : .atn Fil

.atn Fil

Filtyp Photoshop Actions File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.ATN alternativnummer

Innehåller en eller flera åtgärder inspelade i Photoshop; används för att automatisera vanliga redigeringssteg och för batchbehandlingsbilder kan sparas och laddas med popupmenyn i paletten Photoshop Actions.

Program som öppnas ATN filer
Windows
Adobe Photoshop
Adobe InCopy
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe InCopy

Om ATN filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil atn-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Photoshop Actions File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God morgon. Jag läste just ditt inlägg om filändelsen .atn. Efter att ha lagt ner några timmar i Photoshop finns det fortfarande en del saker jag inte förstår. En av dem är hur åtgärder registrerades i programmet. Det är intressant hur ett enda filformat ansvarar för detta. Det bidrar till att spara mycket tid om vi gör ett misstag eller vill ångra något. Det bästa är att man steg för steg kan se förändringarna av allt som gjorts. Vad gör programmet Adobe InCopy? Kanske skulle en liten bild som referens om hur man hittar historiken på popup-menyn hjälpa andra användare. Jag tyckte om att läsa din förklaring. Den var lätt att förstå. Jag uppskattar det mycket!