Huvud : Filtillägg : .audionote Fil

.audionote Fil

FiltypAudioNote File

Utvecklare Luminant Software
Kategori Audio Files
Format N/A

.AUDIONOTE alternativnummer

En AUDIONOTE-fil är en anteckning som skapats av AudioNote, ett MacOS-program (Mac OS X) som används för att spela in anteckningar och ljud. Den innehåller en röstinspelning synkroniserad med anteckningar, vilket kan innehålla text, ritningar och bilder. AUDIONOTE-filer används för att ta bättre anteckningar under möten, studie sessioner, intervjuer och föreläsningar.

Mer information

Du kan öppna och lyssna på en AUDIONOTE-fil med programmet AudioNote. Men om du inte äger programmet och är en Windows-användare kan du konvertera AUDIONOTE-filen. Byt namn på ".audionote" -tillägget till ".rar" eller ".zip" och högerklicka på filen för att extrahera innehållet. Det kommer att finnas flera filer efter extraktionen, inklusive .CAF ljudfilen. Det finns flera program tillgängliga för att öppna CAF-filen eller du kan konvertera den till ett annat format, t.ex. .MP3 .

Program som öppnas AUDIONOTE filer

Om AUDIONOTE filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för audionote och hur man öppnar den.

Filtypen AudioNote File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.