Hemsida : Filtillägg : .avp Fil

.avp Fil

Filtyp 1Avid Project File

Utvecklare Avid Technology
Kategori Video Files
Format N/A

Vad är AVP file?

Projektfil skapad av Avid Technologies professionella videoredigeringsprogram; innehåller referenser till video- och ljudklipp, samt redigeringar som övergångar och effekter; används för att spara projekt för rörliga bilder.

Program som öppnas AVP filer
Windows
Avid Media Composer
Avid Xpress
Macintosh
Avid Media Composer
Avid Xpress

Filtyp 2AntiVir Profile

Utvecklare Avira Operations
Kategori Data filer
Format Text

.AVP alternativnummer 2

Konfigurationsfil som används av AntiVir, ett antivirusprogram för Windows; sparas i ett vanligt textformat och innehåller inställningar som berättar programvaran vad som ska skannas på systemet. möjliggör vissa typer av skanningar, t.ex. snabba skanningar, fullständiga systemskanningar eller skanningar av aktiva processer.

Mer information

AntiVir-profiler är synliga från användargränssnittet under lokalskyddet → Skannerpanelen. Du kan köra någon av profilerna från den här rutan. Du kan även skapa stationära genvägar för att köra profilerna när du dubbelklickar på dem.

Program som öppnas AVP filer

Om AVP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil avp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen AntiVir Profile, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.