Hemsida : Filtillägg : .bc Fil

.bc Fil

Filtyp 1Adobe Bridge Cache File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Data filer
Format Binary

Vad är BC file?

En BC-fil är en filbläddringscache skapad av Adobe Bridge, ett program som används för att hantera filer som används med Adobe Creative Cloud-program (CC). Den innehåller metadata som automatiskt genereras av programmet när en användare bläddrar bilder. BC-filer används för att sammanfatta bildinformationen snabbare.

Mer information

BC-filer sparas med .BCT files, som lagrar bildminnebilder för cacheminnet. Adobe Bridges cachefiler kan antingen centraliseras eller distribueras, vilket innebär att de lagras på en plats eller distribueras till varje mapp som bläddras. Användare kan ställa in cacheringsalternativet i programvaran.

BC-filer har namnet Adobe Bridge Cache.bc.

OBS! Det är säkert att radera BC- och BCT-filer från hårddisken . Adobe Bridge kommer dock att regenerera dem nästa gång du förhandsgranskar filer i programmet.

Program som öppnas BC filer
Windows
Adobe Bridge
Macintosh
Adobe Bridge

Filtyp 2BitComet Partially Downloaded File

Utvecklare BitComet
Kategori Diverse filer
Format N/A

.BC alternativnummer 2

Ofullständig fil laddad av BitComet, ett BitTorrent P2P fildelningsprogram; kan vara en nedladdning pågår eller en nedladdning som har stoppats av användaren.

Mer information

Om anslutningen mellan klienten och servern släpps, kan BitComet-nedladdningar vanligtvis återupptas så länge samma fil finns tillgänglig på en eller flera servrar inom P2P-nätverket.

Filer laddad av det ursprungliga BitTorrent-programmet, använder% extension_vid%.

Program som öppnas BC filer
Windows
BitComet

Om BC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil bc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen BitComet Partially Downloaded File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.