Hemsida : Filtillägg : .caction Fil

.caction Fil

Filtyp Automator Converter Action

Utvecklare Apple
Kategori Executable Files
Format Text

.CACTION alternativnummer

Konverteringsåtgärd utförd av Automator, ett Apple OS X-program; överbryggar åtgärder vars typer av data som tillhandahålls (AMProvides-egenskap) och accepterade data (AMAccepts) inte matchar; installerad i samma systemkataloger ACTION-filer finns exempelvis, / System / Bibliotek / Automator-mapp; användare är vanligtvis inte medvetna om den här filen eftersom Automator konverterar automatiskt mellan handlingar och visar inte konverteringsåtgärderna.

Mer information

Automator gör det möjligt för användaren att kringgå programmering som normalt krävs för att skapa automationer. Användaren kan enkelt skapa .WORKFLOW dokument genom att bygga enskilda handlingar till en komplett uppgift genom att dra och släppa dem i ett Automator-arbetsflöde. Automator ger användaren möjlighet att upprepa uppgifter i olika program, till exempel adressboken, iCal och Safari webbläsaren.

OBS! Både CACTION och .ACTION filer kan utvecklas med hjälp av Apple Xcode IDE.

Program som öppnas CACTION filer
Macintosh
Apple Xcode
Apple Automator

Om CACTION filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil caction-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Automator Converter Action, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.