Hemsida : Filtillägg : .cap Fil

.cap Fil

Filtyp 1Packet Capture File

Utvecklare N/A
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är CAP file?

Innehåller paket som samlas in av ett paketsnusprogram; sparar rå data fångad över en dataöverföring kallas också en spårfil eller benfil och används av flera paketsnifferprogram.

Program som öppnas CAP filer
Windows
Netscout Sniffer
PacketBone BoneLight
Klos PacketView Pro
Linux
Wireshark

Filtyp 2ASUS BIOS Update File

Utvecklare ASUS
Kategori Systemfiler
Format N/A

.CAP alternativnummer 2

BIOS-uppdateringsfil brukade "blinka" BIOS till ASUS-datorer som kör Windows; innehåller inställningar och instruktioner för uppdatering av BIOS på ett ASUS-moderkort.

Mer information

BIOS står för "Basic Input / Output System" och är en typ av firmware som används av en dators mikroprocessor för att starta upp datorns system när den är påslagen. Det används också för att hantera dataflödet mellan datorns operativsystem och alla anslutna enheter.

OBS! För att uppdatera BIOS på din dator, ladda ner CAP-filen från ASUS-webbplatsen och kopiera den till en USB nyckel (formaterad till FAT eller FAT 32). Anslut sedan den till lämplig ASUS-maskin och använd verktyget EZ Flash (inbyggt i BIOS-firmware) för att ladda uppdateringen.

Program som öppnas CAP filer
Windows
EZ Flash

Filtyp 3Construct Game Development File

Utvecklare Scirra
Kategori Utvecklarfiler
Format N/A

.CAP alternativnummer 3

Projektfil skapad av Construct, en spelutvecklingsapplikation som används för att bygga DirectX-spel; innehåller spelgrafik, ljud, fysikmodeller och händelsehanterare för åtgärder i spelet.

Mer information

Obs! Konstruera använder nu .CAPX och .CAPROJ filer för spelutvecklingsprojekt.

Program som öppnas CAP filer

Om CAP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cap-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Construct Game Development File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! .cap-filer har många olika användningsområden. Jag skulle aldrig ha kunnat föreställa mig att de fungerar både som sniffningsfiler och som filer för lagring av experiment. Jag tyckte det var roligt att CAP-filer kan användas av nätverksadministratörer för att analysera data som överförs mellan enheter i deras nätverk. Hur skapas dessa filer för detta ändamål? Jag var mer bekant med användningen av dem i programvaran PASCO Capstone. För att prova det öppnade jag en fil med hjälp av detta program och kunde se graferna för min analys och försöksinställningarna. Jag har bara en fråga: När jag får en .cap-fil skickad till mig, finns det ett sätt att få reda på dess verkliga syfte utan att äventyra mina data? Tack