Hemsida : Filtillägg : .cif Fil

.cif Fil

Filtyp 1Easy CD Creator Disk Image

Utvecklare Corel
Kategori Disk bildfiler
Format N/A

Vad är CIF file?

CD-skivans bildformat skapat av Corel och används av Roxio Easy CD Creator (nu Roxio Creator); monteras som en fysisk CD i Windows och kan ses i "Min dator;" ofta används för att skapa säkerhetskopior av cd-skivor.

Program som öppnas CIF filer
Windows
Roxio Creator
EZB Systems UltraISO
Smart Projects IsoBuster
CDmage

Filtyp 2Crystallographic Information File

Utvecklare International Union of Crystallography
Kategori Data filer
Format Text

.CIF alternativnummer 2

Kristallografiskt datautbytesformat utvecklat av International Union of Crystallography (IUCr); innehåller kategorier av kristallografiska data som används för arkivering och distribution.

Mer information

Formatet antogs 1990 som en standardfilstruktur och används regelbundet för rapportering av kristallstrukturbestämmelser. CIF-filen innehåller datakategorier, t.ex. _audit_, _atom_, _cell_, _database_ och _refine_. Dessa kategorier innehåller information, inklusive CIF-skapning, atomtypegenskaper, cellparametrar, data specificerade av databasförvaltarna och data som beskriver strukturförfineringsparametrar.

Program som öppnas CIF filer
Windows
Avogadro
Linux
Avogadro
Macintosh
Avogadro

Om CIF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cif-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Crystallographic Information File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.