Hemsida : Filtillägg : .cue Fil

.cue Fil

Filtyp 1Cue Sheet File

Utvecklare N/A
Kategori Disk bildfiler
Format Text

Vad är CUE file?

En CUE-fil är en textfil som definierar hur spåren organiseras på cd-skivor och superljud-CD-skivor (SACD-filer). Det kan innehålla sångens namn, artist och längd på varje spår på skivan. CUE-filer är skrivna i ett standardformat och känns därför igen av de flesta CD-uppspelnings- och redigeringsprogram.

Program som öppnas CUE filer
Windows
Foobar2000
Roxio Creator
Nero
VideoLAN VLC media player
EZB Systems UltraISO
Clementine
Smart Projects IsoBuster
DT Soft Daemon Tools
Lightning UK ImgBurn
Alcohol 120
Wondershare Filmora
Linux
VideoLAN VLC media player
Clementine
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Roxio Toast
Clementine
DT Soft Daemon Tools
NTI Dragon Burn 4
Cog
Burn
Wondershare Filmora
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Filtyp 2CDRWIN Cue Sheet

Utvecklare Engelmann Media
Kategori Disk bildfiler
Format Text

.CUE alternativnummer 2

Textfil som definierar hur spåren på CDRWin-skivavbildningen är organiserad; brukar sparas med en motsvarande .BIN fil som lagrar data från skivan.

Program som öppnas CUE filer

Om CUE filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cue-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen CDRWIN Cue Sheet, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där! Jag hoppas att du mår bra. Innan jag läste din förklaring om .cue-filtillägget trodde jag att det var ett virus. Formatet i sig såg ovanligt ut. Efter att ha fått ett e-postmeddelande med några av dessa hade jag ingen aning om vad jag skulle göra med dem. Ditt inlägg hjälpte mig att förstå allt. Det är märkligt att föreställa sig ett enda filformat som definierar hur spåren organiseras. Mitt antagande var att låtnamnet och artisten kom i ett separat tillägg från spårets längd. Man lär sig alltid något nytt, antar jag. Det gör också alla textredigerare som också kan redigera dem. Kanske borde det finnas ett avsnitt som visar hur de ser ut och vad man kan göra med CUE-filer. Tack, bro!