Hemsida : Filtillägg : .cva Fil

.cva Fil

Filtyp 1HP System Software Manager Information File

Utvecklare Hewlett-Packard
Kategori Inställningsfiler
Format Text

Vad är CVA file?

Fil som används av HP System Software Manager (SSM), ett program som används för att uppdatera enheter, plattformar och språk på datorer. innehåller namnet och versionen av en uppdatering samt ett enda kommando som körs på klientdatorn, vilket vanligtvis refererar till installationsprogrammet för uppdateringen.

Mer information

CVA-filer ingår som en del av en "SoftPaq" -uppdatering från HP. SoftPaqs innehåller de leveransbara filerna, en CVA-fil och en installationsexekverbar fil.

Program som öppnas CVA filer

Filtyp 2Canvas Sequence Set

Utvecklare ACD Systems
Kategori Data filer
Format Binary

.CVA alternativnummer 2

Makroset eller "sekvensuppsättning" som används av Canvas, en teknisk ritningsapplikation; innehåller en samling makron som spelats in i programvaran, som kan automatisera repetitiva uppgifter; används för att spara samlingar av sekvenser.

Mer information

Sekvensuppsättningar kan nås i Canvas genom att välja Redigera → Sekvenser .... Fönstret Sequences gör att användaren kan bläddra, spela in och köra sekvenser.

Installationen Canvas 12 innehåller Standard sekvensuppsättning, som lagras i installationen / Sekvenser / katalog för installationen med filnamnet Standard.CVA.

Program som öppnas CVA filer
Windows
ACD Systems Canvas

Om CVA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cva-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Canvas Sequence Set, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.