Hemsida : Filtillägg : .dcp Fil

.dcp Fil

Filtyp 1Delphi Compiled Package

Utvecklare Embarcadero Technologies
Kategori Utvecklarfiler
Format Binary

Vad är DCP file?

Binärfil som består av det faktiska kompilerade paketet; innehåller symbolinformation och ytterligare rubrikinformation som krävs av Delphi IDE för att bygga ett projekt.

Program som öppnas DCP filer
Windows
Embarcadero Delphi

Filtyp 2Adobe DNG Camera Profile

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.DCP alternativnummer 2

Digital negativ (DNG) kameraprofil som används av Adobe-bildredigeringsprodukter, till exempel Adobe Photoshop och Lightroom; innehåller de ursprungliga färgraderingsinställningarna när du importerar ett RAW-digitalt foto beskriver tolkningen av färginformation för digital råbildsdata.

Mer information

Adobe publicerar flera DNG-kameraprofiler på deras hemsida. Dessa profiler kan användas för att importera raka bilder från olika typer av digitalkameror. Anpassade profiler kan skapas med hjälp av Adobes DNG-profilredigerare, en gratis applikation tillgänglig från Adobe.

OBS! Många RAW digitala bildformat kan konverteras till .DNG -formatet, vilket är en offentligt tillgänglig arkivstandard som utvecklats av Adobe Systems.

Program som öppnas DCP filer
Windows
Adobe Photoshop
Adobe Lightroom
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Lightroom
Adobe DNG Profile Editor

Om DCP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dcp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe DNG Camera Profile, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.