Huvud : Filtillägg : .ddat Fil

.ddat Fil

FiltypDivX Temporary Video File

Utvecklare DivX
Kategori Video Files
Format Binary

.DDAT alternativnummer

Videofil skapad av DivX Player, ett videospelareprogram; innehåller nedladdade videodata i .AVI format; används som en tillfällig fil tills en hel videouppdatering är klar, då den ändras till ".avi" -tillägget och sparas.

Mer information

DDAT-filer, tillsammans med .DMSK och .DINFO filer, används för att ladda ner och rekonstruera en slutlig AVI-videofil. DDAT-filer kan döpa om tillägget ".avi" för att spela en partiell videohämtning.

DDAT-, DMSK- och DINFO-filer använder samma prefix för filnamn och lagras i katalogen "Tillfälligt nedladdade filer" av en DivX Player-installation.

OBS! DivX-spelare reserverar initialt den fullständiga DDAT-filstorleken på disken vid nedladdning och "fyller" filen över tiden med videofilinnehållet. Av den anledningen kan ofullständiga eller stoppade nedladdningar ta upp mycket diskutrymme.

Program som öppnas DDAT filer
Macintosh
DivX 7 for Mac

Om DDAT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för ddat och hur man öppnar den.

Filtypen DivX Temporary Video File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.