Hemsida : Filtillägg : .edi Fil

.edi Fil

Filtyp Electronic Data Interchange File

Utvecklare N/A
Kategori Data filer
Format Text

.EDI alternativnummer

Datafil formaterad med en av flera EDI-standarder (Electronic Data Interchange) innehåller strukturerad data lagrad i ett vanligt textformat konstruerad för att överföra data mellan flera organisationer.

Mer information

Flera vanliga EDI-format är listade nedan:

OBS! Eftersom flera EDI-standarder existerar är inget enkelt program utformat för att öppna alla EDI-filer. Därför garanteras inte programmen nedan att öppna alla EDI-filer. Vid sändning och EDI-fil ska avsändaren alltid bekräfta att mottagande organisation använder samma EDI-standard.

Program som öppnas EDI filer
Windows
Progress Stylus Studio
SoftMaker Office
Etasoft Extreme Translator
Etasoft EDI Validator
Linux
SoftMaker Office

Om EDI filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil edi-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Electronic Data Interchange File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God eftermiddag. Sedan jag hittade er webbplats har jag nu besökt den flera gånger för att läsa om många förlängningar. Idag hjälpte du mig att förstå mer om .edi-filerna. Det finns många datafiler där ute. Tack för att du delar med dig av att dessa innehåller strukturerade data i klartextformat. Finns det någon information om vilka organisationer som har använt dem för att överföra företagsdata? Att ha en allmän uppfattning om hur de fungerar hjälper mig att bättre förstå deras kapacitet. Finns det en maximal filstorlek på de data som kan lagras här? Några av de användningsområden som ni förklarade gav mig också en tydligare bild av varför de är ett utmärkt verktyg. Att EDI-filer är en standard är dope, jag ska försöka se vilka program som öppnar de flesta av de typer du nämner. Tack än en gång!