Hemsida : Filtillägg : .elf Fil

.elf Fil

Filtyp 1Nintendo Wii Game File

Utvecklare Nintendo
Kategori Executable Files
Format Binary

Vad är ELF file?

Exekverbart filformat som används av Nintendo Wii, en videospelkonsol som släpptes av Nintendo i november 2006; kan överföras till en dator och spelas på Dolphin Emulator.

Mer information

OBS: "Homebrew" Wii-program som skapats av användare kan också sparas som ELF-filer. De kan överföras till Wii-konsolen via ett SD-kort.

Program som öppnas ELF filer
Windows
Dolphin
Linux
Dolphin
Macintosh
Dolphin

Filtyp 2Executable and Linkable Format File

Utvecklare Unix System Laboratories
Kategori Systemfiler
Format Binary

.ELF alternativnummer 2

Systemfil skapad i Executable och Linkable Format (ELF), som tidigare kallades "Extensible Linking Format;" kan lagra körbara program, minnesdump och delade bibliotek.

Mer information

ELF-formatet är ett standardfilformat som används på många Unix-baserade system.

Program som öppnas ELF filer
Linux
readelf
elfdump
objdump

Filtyp 3PlayStation Executable File

Utvecklare Sony
Kategori Spelfiler
Format Binary

.ELF alternativnummer 3

Fil som används av PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 och PlayStation Portable (PSP) spelsystem; innehåller det mesta innehållet från en videospelskiva; innehåller speldata, objektkod, delade bibliotek och annan data.

Mer information

ELF-filer redigeras ibland för att ändra PlayStation-spel.

OBS! PlayStation ELF-filer använder "Executable and Linkable Format", vilket är ett standardfilformat som används på Unix-system.

Program som öppnas ELF filer
Windows
PCSX2
NeutrinoSX2
PS2emu
Linux
readelf
elfdump
objdump
PCSX2

Om ELF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil elf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen PlayStation Executable File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God morgon! Tack för förklaringen om .elf filändelsen. Detta var en stor upptäckt för mig. Sedan jag fick min Wii-konsol i gåva blev jag besatt av den. Tyvärr fungerar den inte längre så jag har letat efter emulatorer och deras filformat. Att få reda på att ELF-filer innehåller hela spelet eller till och med ett Wii-program är helt galet. Jag är inte säker på om Netflix-appen ens fortfarande stöds där. Det skulle ändå vara häftigt att se om emulatorn kan öppna den. Vad är homebrew-appar? Eftersom ELF-filer innehåller ovidkommande felsökningsinformation får jag bara söka efter DOL-filer? Jag är också tacksam för den sista delen med listan över emulatorer. Jag är verkligen glad att Dolphin är gratis att använda. Tack!