Hemsida : Filtillägg : .etl Fil

.etl Fil

Filtyp Microsoft Event Trace Log File

Utvecklare Microsoft
Kategori Systemfiler
Format Binary

.ETL alternativnummer

En ETL-fil är en loggfil skapad av Microsoft Tracelog, ett program som skapar loggar med händelserna från kärnan i Microsoft operativsystem. Den innehåller spårmeddelanden som har genererats under spårningssessioner, till exempel diskåtkomst eller sidfel. ETL-filer används för att logga högfrekventa händelser medan man spårar prestanda hos ett operativsystem.

Mer information

Spårloggar genereras av spårleverantörer i spårningsbuffertar och lagras av operativsystemet. De skrivs sedan till en logg och lagras i ett komprimerat binärt format för att minska mängden upptaget utrymme.

Rapporter kan genereras från ETL-filer med kommandoradsverktyget Tracerpt. ETL-filutdata kan konfigureras med flera alternativ, till exempel en maximal tillåten filstorlek, så att loggarna inte orsakar att en dator går tom för diskutrymme.

Program som öppnas ETL filer

Om ETL filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil etl-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Microsoft Event Trace Log File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Tack för ditt inlägg om .etl filändelsen. Det är alltid trevligt att veta hur operativsystem spårar sina sessioner och spårar sin prestanda. Skrivs dessa filer ständigt? Eller hur fungerar de? Det är imponerande att datorer kan bli "självmedvetna" för att begränsa antalet loggar de lagrar och hur de kan komprimera dem för att spara utrymme. Jag sökte några på min dator och öppnade dem med Microsoft Event Viewer utan några problem. Eftersom det inte påverkar prestandan på min dator att radera dem vet jag nu vilka filer jag ska leta efter när jag börjar få ont om utrymme!