Hemsida : Filtillägg : .f3d Fil

.f3d Fil

Filtyp Fusion 3D Design

Utvecklare Autodesk 360
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.F3D alternativnummer

3D designfil skapad av Autodesk Fusion 360, ett molnbaserat 3D CAD-designverktyg; innehåller din 3D-design skapad av de senaste mekaniska och industriella designverktygsdesignerna.

Mer information

F3D-filen visas på din maskin om du använder exportfunktionen (ungefär som Spara som ...), annars sparas det i Autodesk-molnet.

Autodesk Fusion 360 är molnbaserad 3D CAD skapad för samarbete. Eftersom det är molnbaserat kan du komma åt dina mönster var som helst, när som helst, på vilken maskin som helst.

Program som öppnas F3D filer
Windows
Autodesk Fusion 360
Autodesk Inventor
Macintosh
Autodesk Fusion 360

Om F3D filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil f3d-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Fusion 3D Design, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har forskat lite om Fusion 3D och alla filer som den hanterar. Jag tackar dig mycket för det fantastiska arbetet inte bara med den här artikeln utan även med alla andra! Som jag förstår är filändelsen .f3d bara det vanliga sättet som filer sparas av programvaran eller hur? Är alla filer lagrade i Autodesk-molnet på detta sätt? Det är bra att det här tillägget gör att jag kan komma åt mina filer var som helst, jag önskar bara att det gjorde det möjligt att exportera dem till andra format. Hur som helst, genom att läsa din artikel fick jag reda på att i stort sett alla plattformar kan öppna dem! Jag är säker på att den här posten, tillsammans med de andra, är perfekt för alla som precis har börjat med Fusion och vill lära sig mer. Tack!