Hemsida : Filtillägg : .f4v Fil

.f4v Fil

Filtyp Flash MP4 Video File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Video Files
Format Binary

.F4V alternativnummer

Videobutikformat som används av Adobe Flash; baserat på ISO MP4-formatet, vilket är baserat på Apple QuickTime-behållarformatet; specificerad av ISO / IEC 14496-12 som ett basalt mediefilformat; stöds av Flash Player Update 3 (9,0,115,0) och högre.

Mer information

F4V-filer liknar .FLV files, men använd "boxar" för att lagra data. Exempel på rutor som stöds av F4V-formatet är ftyp-rutan (spelarens krav), moov-rutan (filhuvud), mvhd-rutan (uppspelningsinformation), trakboxen (mediaspåren), utaboxen (friforms användardata ), metaboxen (metadata) och flera andra.

Program som öppnas F4V filer
Windows
Adobe Acrobat
VideoLAN VLC media player
Adobe Flash Player
Adobe Flash
Audials One
Linux
Adobe Acrobat
VideoLAN VLC media player
Adobe Flash Player
Android
J2 Interactive MX Player for Android
Macintosh
Adobe Acrobat
VideoLAN VLC media player
Roxio Popcorn
Adobe Flash Player
Adobe Flash
Wondershare Video Converter Pro for Mac
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Om F4V filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil f4v-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Flash MP4 Video File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Informationen du beskrev i artikeln om .f4v-tillägget hjälpte mig verkligen. Det var intressant att läsa att videorna är kodade i H.264 codec. Om folk inte är bekanta med ljud- eller videodesign är det högst troligt att de inte har någon aning om vad du pratar om. Jag har dock varit i den här branschen ett tag nu och det förändrade en hel del av hur jag kommer att arbeta från och med nu. Att ha en enda fil som stöder många ljudformat kommer att hjälpa mig att skapa många projekt för mina kunder. Många av dem har redan specifika instruktioner så det blir mycket lättare att vänja sig vid ett enda tillägg som har flera ljudformat. Det är galet att se att det har funnits sedan 2007. Tack så mycket!