Hemsida : Filtillägg : .face Fil

.face Fil

Filtyp FACE Graphic File

Utvecklare N/A
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.FACE alternativnummer

Usenix FaceServer bitmap bild skapad på Unix-baserade operativsystem; kan ses med XnView; kan också konverteras till en .SGI eller .RGB -fil på SGI: s äldre Unix-baserade IRIX-operativsystem med hjälp av verktyget fromface.

Mer information

FACE-filer ses sällan längre.

Program som öppnas FACE filer
Windows
Newera Graphics Converter Pro
XnViewMP
Linux
XnViewMP
fromface
Macintosh
XnViewMP

Om FACE filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil face-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen FACE Graphic File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, sedan jag började mitt nya jobb har jag fått hantera alldeles för många olika filer. Det har kommit så långt att jag inte längre har programmen installerade som kan öppna dem. Ett av dessa tillägg handlar om .face-filer och jag läste din artikel om dem. Det skulle vara mycket enklare att påpeka att Mac faktiskt är ett Unix-baserat system eftersom de flesta människor inte arbetar med det språket. Det var ändå ett trevligt förtydligande. När de konverteras till SGI- eller RGB-filer, blir det då en kvalitetsförlust för bitmappbilden? Även om de sällan ses nuförtiden, var kan vara en av de få platser där någon kan hitta dem? Tack för att du visade några av de kompatibla programmen för både Mac och Windows. Ni är bäst!