Hemsida : Filtillägg : .grd Fil

.grd Fil

Filtyp 1Surfer Grid File

Utvecklare Golden Software
Kategori Data filer
Format Text and Binary

Vad är GRD file?

Fil sparad i Golden Software gridformat, som används för att generera kartor; innehåller tvådimensionella enhetliga gitter (regelbundet åtskilda, rektangulära array) av XYZ-data (t ex easting, northing och elevation); kan vara i binärt eller textformat, men sparas oftast i binärformatet.

Program som öppnas GRD filer
Windows
Golden Software Surfer
Golden Software Grapher
Golden Software Didger

Filtyp 2Photoshop Gradient File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.GRD alternativnummer 2

Fil skapad av Photoshop, ett bildredigeringsprogram; innehåller en gradient- eller flerfärgsfyllning, i vilken färger inkrementellt ändras till andra färger; vanligen applicerad på ritningsobjekt eller kaklade i bakgrundsmönster; brukade lagra och dela gradienter.

Mer information

Gradienter är utformade för att upprepa färger även när gradientutrymmet ökar i storlek. Därför kan gradienter smidigt fylla dragna föremål eller bakgrunder utan abrupta viskanter. De kan använda linjära, radiala, reflekterade eller vinkelformat.

Program som öppnas GRD filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Om GRD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil grd-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Photoshop Gradient File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.