Huvud : Filtillägg : .gxf Fil

.gxf Fil

Filtyp1General CADD Pro Font File

Utvecklare General CADD Products
Kategori Font Files
Format N/A

Vad är GXF file?

Font-fil som används av General CADD Pro, ett CAD-designverktyg för Windows; lagrar ett teckensnitt som kan användas för att infoga text och andra symboler i en CAD-ritning måste vara tillgänglig för programvaran för en CAD-ritning som använder teckensnittet för att visas korrekt.

Program som öppnas GXF filer
Windows
General CADD Pro
iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player

Filtyp2General eXchange Format File

Utvecklare Grass Valley Group
Kategori Video Files
Format N/A

.GXF alternativnummer 2

Allmänt eXchange-format som används för att överföra audiovisuella klipp mellan TV-programlagringssystem; kan innehålla video, ljud, tidskod och metadata.

Mer information

GXF-formatet var ursprungligen utvecklat för utbyte av kamerabilder över datanät och lagring av arkiv på datatyp. Eftersom tekniken har utvecklats har behållarformatet utvecklats för att stödja MPEG, M-JPEG och DV-baserad videokompression, såväl som ljud, tidskod och annan användardata. Det är nu ett Motion Society Picture & TV Engineers (SMPTE) standard.

Program som öppnas GXF filer
Windows
VideoLAN VLC media player
Audials One
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player

Om GXF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för gxf och hur man öppnar den.

Filtypen General eXchange Format File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.