Huvud : Filtillägg : .h4 Fil

.h4 Fil

FiltypHierarchical Data Format File

Utvecklare The HDF Group
Kategori Data filer
Format N/A

.H4 alternativnummer

En H4-fil är en datafil som sparas i det hierarkiska dataformatet (HDF). Det innehåller vanligtvis uppsättningar av flerdimensionella data, tabeller eller rasterbilder. H4-filer brukar användas för att lagra vetenskapliga data och används i miljövetenskap, neutron-spridning, icke-destruktiv testning och flygteknik.

Mer information

Två vanliga versioner av HDF inkluderar HDF4 och HDF5 med varje version inklusive programbibliotek som innehåller funktioner för att analysera och manipulera data. Filer som sparas i HDF4-versionen sparas som en H4- eller HDF4-fil. Filer som sparas i HDF5-versionen sparas som en .H5 eller HDF5-fil.

OBS! HDF-gruppen upprätthåller en lista över program som kan läsa och bearbeta H4-filer. Ett vanligt öppen källkod är GDAL - Geospatial Data Abstraction Library.

Program som öppnas H4 filer

Om H4 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för h4 och hur man öppnar den.

Filtypen Hierarchical Data Format File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.