Hemsida : Filtillägg : .hbs Fil

.hbs Fil

Filtyp 1Handlebars Template

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

Vad är HBS file?

Mall skapad av Handlebars, ett webbmallsystem; innehåller en mall som är skriven i HTML-kod och inbäddad med styrenhetens uttryck; samma som .HANDLEBARS fil.

Mer information

Ett hanteringsuttryck är grundenheten i mallen och visas så här: {{contents}}.

För att leverera en HBS-fil till webbläsaren, inkludera den i skriptet:

< script id="entry-template" type="text / x-handtagsmall" > mallinnehåll < / script >

OBS! Styrenheter är ett JavaScript-bibliotek som hjälper utvecklare att skapa mallar som binder data, vilket skapar renare och effektivare kod.

Program som öppnas HBS filer

Filtyp 2Line 6 POD HD Edit Setlist File

Utvecklare Line 6
Kategori Audio Files
Format N/A

.HBS alternativnummer 2

Ange lista skapad av Line 6 POD HD Edit, en DAW-applikation som gör att du kan redigera instrumentljud. innehåller upp till 64 förinställningar som ändrar inställningarna för "FX," "AMPS," "Mixer" och "Controllers", som anpassar ljudet på instrumentet. en gång laddad, ersätter den för närvarande laddade uppsättningen lista i applikationen.

Mer information

För att skapa HBS-filen, anpassa dina inställningar, välj Arkiv → Spara inställningslista som ..., namnge filen, välj spara plats och klicka på Spara.

Öppna H5S fil, dubbelklicka på filen eller välj Arkiv → Öppna uppsättningslista ..., navigera till filen och klicka på Öppna.

I Windows finns standardlagringsplatsen för H5B-filer i följande katalog: \ My Documents \ Line 6 \ Tones \ POD HD Redigera \ Setlists

I Mac är standardlagringsplatsen för H5S-filer i följande katalog: / Documents / Line 6 / Tones / POD HD Edit / Setlists

OBS! HBS-förlängningen ersattes av .H5S när POD HD500 Edit släpptes.

Program som öppnas HBS filer
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Filtyp 3Haxball Stadium File

Utvecklare N/A
Kategori Spelfiler
Format Text

.HBS alternativnummer 3

En HBS-fil är en textfil som används av Haxball, ett online fysikbaserat multiplayerfotbollsmatch. Den innehåller text i JSON5-format som beskriver en stadion, som inkluderar hur kameran ser spel, spelgodspunkter, spelare och bollfysik, hur objekt kolliderar och stadionens bakgrundsutseende. HBS-filer brukar användas för att ladda upp och dela arenor som andra Haxball-spelare kan spela i.

Mer information

Du kan öppna HBS-filer med någon textredigerare eftersom filen lagrar JSON-formaterad text. Det finns också flera tillgängliga program som har utvecklats av spelare i Haxball-community som gör att du enkelt kan ändra HBS-filer. Den populära HaxPuck-redaktören är dock inte tillgänglig för tillfället.

När användarna slutar ändra en stadion lagrad i en HBS-fil, laddar de vanligen upp den till gemenskapssidan på Haxball-webbplatsen. Andra användare kan då spela fotboll på den stadion.

Program som öppnas HBS filer

Om HBS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil hbs-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Haxball Stadium File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.