Huvud : Filtillägg : .hhp Fil

.hhp Fil

FiltypHTML Help Workshop Project

Utvecklare Microsoft
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.HHP alternativnummer

En HHP-fil är ett hjälpprojekt som skapats av HTML Help Workshop, ett program som hjälper användarna att skapa hjälpsystem för att distribuera med programvara eller en webbplats. Den innehåller hjälpprojektinformation som används för att kompilera till en .CHM -fil. HHP-filer skapas när en användare sparar ett projekt i HTML Help Workshop.

Mer information

När du är redo att redigera och lägga till informationen i ditt projekt kan du kompilera det till CHM-filen. Informationen som lagras i HHP-filen används av HTML Help Workshop för att kombinera hjälpämnet, relaterade bilder, indexinformation och annat hjälpinnehåll i CHM-filen. Du kan sedan testa CHM-filen och anpassa den för att matcha utseendet på resten av ditt hjälpsystem.

Program som öppnas HHP filer

Om HHP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för hhp och hur man öppnar den.

Filtypen HTML Help Workshop Project, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.