Hemsida : Filtillägg : .icst Fil

.icst Fil

Filtyp InCopy Document Preset File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.ICST alternativnummer

Arkiv skapad av InCopy, ett professionellt samarbetsprogram för skrivning och redigering. innehåller standard eller anpassade dokumentinställningar Anpassningsbara inställningar inkluderar: om sidorna är vända, bredd-, djup- och mätenheter i ett textområde och bredden och höjden på sidstorleken.

Mer information

För att skapa en ny ICST-fil, välj Arkiv → Dokumentinställningar → Definiera ..., klicka på Ny ..., välj dina inställningar, namnge förinställningen, klicka på OK, klicka på Spara, namnge förinställningsfilen, välj spara platsen och klicka på Spara.

För att öppna din ICST-fil, välj Arkiv → Dokumentinställningar → Definiera ..., klicka på Ladda ..., navigera till din fil, välj den och klicka på Öppna.

Program som öppnas ICST filer
Windows
Adobe InCopy
Macintosh
Adobe InCopy

Om ICST filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil icst-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen InCopy Document Preset File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.