Hemsida : Filtillägg : .id Fil

.id Fil

Filtyp Lotus Notes User ID File

Utvecklare IBM
Kategori Diverse filer
Format N/A

.ID alternativnummer

En ID-fil innehåller identifierande information för en Domino Server och Lotus Notes-användare. Det skapas av Domino-administratören och innehåller användarens namn, Notes-licensnummer, säkert certifikat, offentlig och privat nyckel och ett lösenord.

Mer information

Användar-IDer krävs för att logga in på IBM Lotus Notes. Ett Notes-ID kan behövas för att komma åt en Domino-server. De utgår vanligtvis efter ett år och måste därför förnyas på årsbasis.

Du kan se informationen som lagrats i din ID-fil genom att välja Arkiv → Säkerhet → Användarskydd i Lotus Notes-programmet. Eftersom ID-filer lagrar känslig information borde de lagras på ett säkert ställe och låst.

Om ditt ID är förlorat eller du glömmer ditt lösenord kan du kanske återställa ditt ID, men bara om din administratorsats Upphämtningsinformation för ditt ID. Du kan verifiera detta genom att välja Mail Recovery ID i panelen "Security Basics" i dialogrutan "User Security". Om knappen inte är närvarande har administratören inte konfigurerat återställningsinformation för ditt ID och du kommer inte att kunna återställa ditt ID.

Program som öppnas ID filer

Om ID filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil id-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Lotus Notes User ID File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.