Hemsida : Filtillägg : .itmsp Fil

.itmsp Fil

Filtyp iTunes Store Package

Utvecklare Apple
Kategori Data filer
Format Binary

.ITMSP alternativnummer

Paket skapat för iTunes Store; kan lagra videor, musik, en digital bok, en applikation eller annat innehåll som ska säljas på iTunes; Används av innehållsleverantörer för att förpacka iTunes-inlägg, som först granskas av Apple innan de släpps ut för försäljning i iTunes Store.

Mer information

ITMSP-filer skickas in för granskning med iTunes Producer (för multimedia och digitalt bokinnehåll) eller Application Loader (för applikationer). iTunes Producer är tillgänglig som en del av iTunes Connect (iTC) Content Provider-programmet och Application Loader ingår i iTC Developer-programmet.

Ett exempelprogram som skapar ITMSP-filer är iBooks Author, ett program som används för publicera digitala böcker till Apple iBookstore. I denna programvara publiceras ITMSP-filer från bokdesigndokument ( .IBA eller .BOOK files).

Program som öppnas ITMSP filer

Om ITMSP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil itmsp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen iTunes Store Package, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.