Hemsida : Filtillägg : .jfif Fil

.jfif Fil

Filtyp JPEG File Interchange Format

Utvecklare N/A
Kategori Raster bildfiler
Format N/A

.JFIF alternativnummer

Bitmapps grafik som använder JPEG-komprimering; en variant av det gemensamma JPEG-formatet som är utformat för att använda en minimal mängd data och låter JPEG bitstreams bytas mellan flera plattformar och applikationer.

Mer information

Obs! JFIF-formatet används inte ofta och har ersatts av andra förbättringar i JPEG-formatet.

Program som öppnas JFIF filer
Windows
Newera Graphics Converter Pro
ACD Systems ACDSee
Axel Rietschin FastPictureViewer
Microsoft Windows Photos
Macintosh
Apple Preview

Om JFIF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil jfif-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen JPEG File Interchange Format, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag läste ditt inlägg om .jfif-filerna. Jag besökte nyligen din webbplats för att upptäcka mer om olika bildformat. Jag kände inte till det här formatet. Jag är van att arbeta med .jpg eller .png (de vanligaste). Jag antog dock att JFIF-filerna var liknande. Tack för att du delar med dig av att de har detaljer som lämnades odefinierade från en JPEG-bild. Vilka förbättringar har gjorts av .jpeg-filerna som har gjort .jfif föråldrad? Det skulle vara mycket intressant att veta det. Varför visar program som Photos på Apple-enheter svårigheter när man försöker öppna dem? Min digitalkamera var en av de få som fungerade med dessa. Tack för informationen, den har hjälpt mig mycket. Jag antar att jag kommer att komma tillbaks när det finns ytterligare ett sällsynt filformat!