Hemsida : Filtillägg : .kma Fil

.kma Fil

Filtyp Correlate Archive File

Utvecklare Correlate
Kategori Data filer
Format N/A

.KMA alternativnummer

En KMA-fil är ett arkiv skapat av Correlate Client, ett verktyg som används för att sortera filer i Windows genom att skapa genvägar till dokument. Den innehåller ett arkiv med en struktur av en eller flera genvägar till en användares filer. KMA-filer används ofta för att lagra länkar till projekt, företag, mänskliga resurser och produktivitetsrelaterade filer.

Mer information

KMA-filen öppnas i Correlate Client

Correlate är ett program som låter dig organisera dina filer genom att skapa genvägar. Den är tillgänglig som ett webbprogram som gör att du kan organisera dina filer från olika molnlagringstjänster som Google Drive, Dropbox och OneDrive, samt länkar till webbplatser eller text från anteckningar.

Korrelera är Finns också som ett Windows-skrivprogram som heter "Correlate Client", vilket är för användare som vill organisera sina filer i Windows. Med det här programmet kan du organisera dina filer i ett strukturerat dokument genom att dra och släppa en fil i dokumentet och skapa en dynamisk länk eller genväg till filen istället för att fysiskt flytta eller duplicera det. Om du till exempel skapar en marknadsföringsstrategi och vill organisera alla relaterade filer på ett ställe kan du dra och släppa filerna i marknadsstrategidokumentet, vilka omvandlas till länkar som du kan klicka för att öppna den relaterade filen.

Correlate Client skapar KMA-filen för att arkivera ett dokument med länkar. För att skapa en KMA-fil, välj Arkiv → Spara som välj "Korrelera arkiv (* .kma)" från listrutan "Spara som typ". För att öppna en KMA-fil, välj Arkiv → Öppna.

OBS: Korrelera klient är också känd som "Korrelera K-Map Desktop".

Program som öppnas KMA filer

Om KMA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil kma-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Correlate Archive File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.