Hemsida : Filtillägg : .ko Fil

.ko Fil

Filtyp Linux Kernel Module File

Utvecklare N/A
Kategori Systemfiler
Format Binary

.KO alternativnummer

Modulfil som används av Linux-kärnan, den centrala komponenten i Linux-operativsystemet; innehåller programkod som utökar funktionaliteten i Linux-kärnan, till exempel kod för en drivrutin för en datoranordning; kan laddas utan att starta om operativsystemet. kan ha andra obligatoriska modulberoende som måste laddas först.

Mer information

KO-moduler kan laddas med hjälp av insmod Linux-programmet. Installerade kärnmoduler kan listas med hjälp av lsmod-programmet, eller de kan bläddra i katalogen / proc / modules.

Med Linux-kärnversionen 2.6 används KO-filer istället för .O -filer och innehåller ytterligare information som kärnan använder för att ladda moduler. Linux-programmet modpost kan användas för att konvertera O-filer till KO-filer.

OBS! KO-filer kan också laddas av FreeBSD med kldload-programmet.

Program som öppnas KO filer
Linux
Linux insmod
FreeBSD kldload

Om KO filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ko-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Linux Kernel Module File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.