Hemsida : Filtillägg : .la Fil

.la Fil

Filtyp 1Lossless Audio File

Utvecklare La
Kategori Audio Files
Format N/A

Vad är LA file?

Ljudfil komprimerad av La, ett förlustfritt ljudkomprimeringsprogram; komprimerar en ljudfils storlek utan att påverka kvaliteten har en längre kodningstid än de flesta andra förlustfria kompressorer, men resulterar i större kompression.

Program som öppnas LA filer
Windows
Foobar2000
Nullsoft Winamp
La
Linux
XMMS
La
Macintosh
Nullsoft Winamp

Filtyp 2Libtool Archive

Utvecklare GNU
Kategori Data filer
Format Text

.LA alternativnummer 2

En LA-fil är ett arkiv som används av Libtool, ett generellt bibliotekssupportskript som används för att skapa bärbara kompilerade bibliotek. Den innehåller en beskrivning av biblioteket som kan innehålla en hänvisning till ett gemensamt eller dynamiskt bibliotek. LA-filer används främst för att komma ihåg destinationskatalogen för biblioteket och beroendet av mattebiblioteket.

Mer information

Libtool var utformat för att bygga delade bibliotek på Unix. Det använder LA-filen för att länka bibliotek eftersom statiska bibliotek bara är arkiv som inte innehåller metadata när det gäller att länka andra bibliotek med dem. LA-filen är den enda filen som används av Libtool för att bevara bibliotekets beroenden, filnamn och biblioteksversioner och ändringar mellan olika plattformar.

Program som öppnas LA filer
Linux
Libtool

Om LA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil la-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Libtool Archive, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.