Hemsida : Filtillägg : .mcr Fil

.mcr Fil

Filtyp 1Minecraft Region File

Utvecklare Mojang Specifications
Kategori Spelfiler
Format Binary

Vad är MCR file?

Spelfilen som används av Minecraft, ett sandbox blockkonstruktionsspel; innehåller en 32x32-region i en Minecraft-värld; namnet r.x.z.mcr, där "x" och "z" anger regionens koordinater; används för att spara "bitar" i världen.

Mer information

Delarna "x" och "z" i regionfilen kan härledas genom att dividera bitkoordinaterna med 32. Exempelvis har regionen (64, 0) filnamnet r.2.0.mcr

OBS! MCR-filer introducerades med Beta 1.3-versionen av Minecraft och ersattes senare av formatet "Anvil" ( .MCA files). Före MCR-format användes .DAT files.

Program som öppnas MCR filer
Windows
Mojang Minecraft
NBTExplorer
Linux
Mojang Minecraft
NBTExplorer
Macintosh
Mojang Minecraft
NBTExplorer

Filtyp 2Tecplot Macro

Utvecklare Tecplot
Kategori Executable Files
Format N/A

.MCR alternativnummer 2

Makrofil som används av Tecplot, ett program som används för vetenskaplig beräkning och visualisering; sparar instruktioner som automatiserar arbetsflödet för databehandling och visualisering av data gör att repetitiva uppgifter kan köras automatiskt.

Program som öppnas MCR filer
Windows
Tecplot 360
Linux
Tecplot 360
Macintosh
Tecplot 360

Filtyp 33ds Max Macroscript File

Utvecklare Autodesk
Kategori Executable Files
Format N/A

.MCR alternativnummer 3

Skript skrivet för 3ds Max, en 3D modellering, animering, rendering och effekter program; kan automatisera gemensamma åtgärder inom programmet liknar en MAXScript-fil ( .MS ), men genereras av nyare versioner av 3ds Max.

Program som öppnas MCR filer
Windows
Autodesk 3ds Max

Filtyp 4ePSXe Memory Card File

Utvecklare The ePSXe Team
Kategori Spelfiler
Format Binary

.MCR alternativnummer 4

Fil som används av ePSXe eller en annan variant av PlayStation-emuleringsprogram innehåller sparade spelinformation för spel som spelas med emulatorn; simulerar funktionaliteten hos ett PlayStation-minneskort Ibland används för att dela ePSXe spara spel på Internet.

Allmänning MCR filnamn
ErrorException: cURL-fel 56: Proxy CONNECT avbrutits (se https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) jag / home / uppna / app / säljare / stichoza / google-translate - php / src / Stichoza / Google Översätt / Översättsklient.php: 324 Stack spår: # 0 /home/oppna/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza \ GoogleTranslate \ TranslateClient-> getResponse ('
Program som öppnas MCR filer
Windows
PCSX
Linux
ePSXe

Om MCR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mcr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen ePSXe Memory Card File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.