Hemsida : Filtillägg : .mdd Fil

.mdd Fil

Filtyp 1Point Oven Deformation Data File

Utvecklare Point Oven
Kategori 3D Image Files
Format Binary

Vad är MDD file?

Modelldatafil som används av Point Oven, en kommersiell serie plugins som används för att överföra vertex och fcurve data mellan modelleringsprogram. sparar "bakad" vertex data för varje animeringsram av ett visst nät tillåter att verkliga vertexnätpositioner eller deformationer utbyts mellan andra program som har Point Oven MDD-stöd.

Mer information

Eftersom MDD-filer lagrar bakad vertex-data istället för animeringskurvor och rörelsesinformation kan de vara mycket stora i storlek beroende på storleken på det ursprungliga nätverket och antalet animationsramar som valts.

Program som öppnas MDD filer
Windows
Autodesk 3ds Max
pmG messiahStudio
Autodesk Maya
NewTek LightWave 3D
Autodesk Softimage 2015
Linux
Autodesk Maya
Macintosh
pmG messiahStudio
Autodesk Maya
NewTek LightWave 3D

Filtyp 2MDict Resource File

Utvecklare Octopus Studio
Kategori Data filer
Format Binary

.MDD alternativnummer 2

Fil som används av MDict, ett flerspråkigt ordlighetsprogram för Windows och mobila plattformar; kan innehålla bilder, ljud och annat innehåll som förstärker definitionerna i ordlistan.

Program som öppnas MDD filer

Om MDD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mdd-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MDict Resource File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.