Hemsida : Filtillägg : .msbt Fil

.msbt Fil

Filtyp Nintendo Wii Galaxy Dialogue File

Utvecklare Nintendo
Kategori Spelfiler
Format N/A

.MSBT alternativnummer

Spelfilen som används av utvalda Nintendo Wii-spel, som Super Mario Galaxy 2; innehåller dialoginformation som visas under spelet innehåller data som beskriver utseendet på dialogen, den aktuella spelarens namn, textfont och ljud för varje galax.

Program som öppnas MSBT filer
Windows
msbtEditor

Om MSBT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil msbt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Nintendo Wii Galaxy Dialogue File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God eftermiddag. Jag hoppas att du har det bra, men jag ville bara säga att beskrivningen av .msbt-filtillägget var bra. Det är superhäftigt att Nintendo har återanvänt formatet för att få text att visas i flera av deras konsoler. Från när Wii-konsolen släpptes till det nyare systemet Nintendo Switch. Det enda som jag tycker saknas här är en lista över de spel som använder MSBT-filer för sina dialoger. Jag är orolig för om det bara används av mindre titlar snarare än spel som Mario eller Zelda. Ändå är allt som utvecklas av Nintendo intressant. Det är högst troligt att både Sony och Microsoft har utvecklat något liknande för sina respektive konsolsystem. Fortsätt med det goda arbetet!