Hemsida : Filtillägg : .mst Fil

.mst Fil

Filtyp 1Corel Presentations Master Template File

Utvecklare Corel
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

Vad är MST file?

Mallfil skapad av Corel Presentations, ett program som används för att skapa bildpresentationer; innehåller standardinställningar för bakgrundsbild, typsnittstorlekar, teckensnittstorlekar, sidhuvud och sidfot i bilderna i en presentation. som används för att formatera stilar över alla presentationer glider.

Program som öppnas MST filer
Windows
Corel Presentations

Filtyp 2Windows Installer Setup Transform File

Utvecklare Microsoft
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.MST alternativnummer 2

En MST-fil är en inställningsfil som används av Microsoft Windows Installer (msiexec.exe), en komponent i Windows-operativsystemet som möjliggör programinstallationer. Den innehåller programvarukonfigurationsalternativ och tillåter anpassade parametrar att användas för installationen. MST-filer används i mjukvaruutveckling och testning för att konfigurera testversioner av programvaran.

Mer information

MST-filer används tillsammans med Microsoft Windows installationsprogram ( .MSI files). Deras inställningar kan inkluderas med ett installationspaket på kommandoraden med följande syntax: msiexec installpkg.msi TRANSFORMS = transforms.mst

OBS! Både MSI och MST-filer kan konfigureras med Microsoft Orca Editor ( Orca.exe), ett program som ingår i Windows Software Development Kit (SDK).

Program som öppnas MST filer

Om MST filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mst-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Windows Installer Setup Transform File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God eftermiddag! Tack för att du tog upp funktionen av .mst-filtillägget i din post. Att lära sig allt om hur operativsystemet Windows fungerar tar lång tid. Så småningom fick jag veta mer om det på din sida. Det är intressant att se att dessa filer hjälper till att möjliggöra programvaruinstallationer. Vilka är några av de parametrar som kan användas för en installation? Att få reda på att de hjälper till att testa programvara är också intressant. Det måste finnas många utvecklare där ute som använder dem för sina projekt. Det är också grundläggande att veta hur man hittar deras inställningar i syntaxen. Dessutom ville jag tillägga att det är häftigt att se att MST-tillägget används för ett annat ändamål. Vem skulle ha trott det? Tack.