Hemsida : Filtillägg : .mts Fil

.mts Fil

Filtyp 1AVCHD Video File

Utvecklare N/A
Kategori Video Files
Format Binary

Vad är MTS file?

En MTS-fil är en video som sparas i formatet Advanced Video Coding High Definition (AVCHD). Det är standardformatet som används av många Sony- och Panasonic HD-videokameror. Det används också för att lagra högupplöst video på Blu-ray-skivor.

Mer information

MTS-filen är öppen i Microsoft Windows Media Player 12

MTS är förkortad för "MPEG Transport Stream." Filformatet använder MPEG-4 / H.264-videokomprimering och stödjer 720p och 1080i HD-videoupplösningar. Ljudet i en MTS-fil kan komprimeras med Dolby AC-3-codec eller sparas som okomprimerat linjärt PCM-ljud. Understödda ljudspår inkluderar stereo (2-kanals) och 5.1 surround-ljud (5-kanals + subwoofer).

AVCHD-formatet grundades av Sony och Panasonic under 2006. Därför kommer de flesta Sony- och Panasonic HD-videokameror med programvara som kan öppna och redigera MTS-filer. Många program från tredje part kan öppna och spela upp MTS-videofiler.

OBS! AVCHD-filer som sparas på en videokamera har ofta en filtyp. AVCHD-filer som redigeras på en dator eller importeras från en Blu-ray-skiva sparas vanligtvis med en .M2TS -tillägg.

Program som öppnas MTS filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
Roxio Creator
Google Drive
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
VideoLAN VLC media player
MPlayer
CyberLink PowerDVD
Corel VideoStudio
ShedWorx Smart Converter
Adobe Flash
Xilisoft Video Converter Ultimate
MAGIX Sound Forge Pro
Audials One
MAGIX Movie Edit Pro
Linux
Google Drive
VideoLAN VLC media player
MPlayer
OpenShot
Macintosh
Apple Final Cut Pro
Google Drive
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Eltima Elmedia Player
Roxio Popcorn
Roxio Toast
Adobe Flash
Xilisoft Video Converter Ultimate
iOS
VideoLAN VLC for iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player

Filtyp 2MEGA Tree Session File

Utvecklare MEGA Team
Kategori Data filer
Format N/A

.MTS alternativnummer 2

Fil skapad av MEGA (Molecular Evolutionary Genetics Analysis), ett program som används för att testa evolutionära hypoteser; sparar ett fylogenetiskt träd, vilket leder till förfädernas relationer mellan arter baserat på deras genetiska smink.

Mer information

Fylogenetiska träd kan kräva omfattande mängder beräkning baserad på genetisk information, så MTS-filer tillåter användare att spara den beräknade utmatningen utan att behöva rekomputera trädet igen.

Program som öppnas MTS filer
Windows
MEGA
Macintosh
MEGA

Filtyp 3MadTracker 2 Sample File

Utvecklare MadTracker
Kategori Audio Files
Format N/A

.MTS alternativnummer 3

Provformat som används av MadTracker 2 ljudspårningsprogrammet; innehåller ett ljudprov av instrument, röst eller annat ljud; tilldelats ett ljudspår och kan spelas upp på olika platser som motsvarar anteckningar i poängen.

Program som öppnas MTS filer
Windows
MadTracker

Om MTS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mts-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MadTracker 2 Sample File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.