Hemsida : Filtillägg : .np4 Fil

.np4 Fil

Filtyp NetPoint 4 Schedule File

Utvecklare PMA Technologies
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.NP4 alternativnummer

En NP4-fil är ett schema som skapats av version 4 av NetPoint, ett program som används för att planera projekt och scheman. Den innehåller ett schema, som innehåller datum, färger och tidslinjekonfiguration. NP4-filer introducerades med utgåvan av version 4 av NetPoint.

Mer information

NP4-filer ersatte .NPT -filer, som används av äldre versioner av NetPoint (versioner 1-3). Du kan bara öppna NP4-filer med NetPoint version 4 och senare, de kan inte öppnas av NetPoint version 3 eller tidigare.

NetPoint används för en mängd olika scheman och projekt, t.ex. byggnad av en byggnad, en utveckling av en webbplats eller händelser under en bröllopsdag. Du kan analysera arbetsuppgifter, schemalägga datum, organisera aktiviteter och utforma årliga planer.

Program som öppnas NP4 filer

Om NP4 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil np4-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen NetPoint 4 Schedule File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.