Hemsida : Filtillägg : .odb Fil

.odb Fil

Filtyp 1OpenDocument Database

Utvecklare OASIS
Kategori Database Files
Format Zip

Vad är ODB file?

En ODB-fil innehåller en databas som skapats av Apache OpenOffice Base (OOBase), ett relationsdatabasprogram för öppen källkod. Det lagrar ett arkiv av datafiler som består av databasen och är formaterad enligt OpenDocument-standarden. ODB-filer används för att spara strukturerad information som tabeller och poster.

Mer information

ODB-fil öppnad i Apache OpenOffice Base 4.1.3

OpenDocument-databaser innehåller en samling filer och mappar som komprimeras med Zip-komprimering . De innehåller inställningar.xml, context.xml och manifest.xml-filer, liksom en databasmapp som innehåller följande filer:

OBS: Apache OpenOffice var tidigare OpenOffice.org.

Program som öppnas ODB filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Calligra Suite
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Calligra Suite
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice
Calligra Suite

Filtyp 2ABAQUS Database

Utvecklare N/A
Kategori Database Files
Format N/A

.ODB alternativnummer 2

Databas refererad av ABAQUS-simuleringar; används för tekniska och andra analysändamål.

Program som öppnas ODB filer
Windows
ABAQUS/Standard
ABAQUS/Explicit
ABAQUS/CAE

Om ODB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil odb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen ABAQUS Database, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej. Hur går det? Artikeln om .odb-filtillägget räddade mitt liv. För ett ögonblick var jag på väg att gråta och trodde att jag hade ett virus på min dator. Bilden i ditt inlägg gjorde verkligen susen för mig. Jag hade ingen aning om vad jag kunde förvänta mig av den. Det är mycket logiskt att de innehåller alla datafiler för en databas. Din beskrivning av innehållet i databasmappen var också till stor hjälp! Jag undrade vilka som var viktigast att behålla haha, men det är de alla. Tack för tipset om hur man undersöker XML-filerna, jag ska försöka se det själv. Om förlängningen ändras, förlorar den då en del av sitt innehåll? Fortsätt med det goda arbetet!