Hemsida : Filtillägg : .ogs Fil

.ogs Fil

Filtyp 1Origin LabTalk Script File

Utvecklare OriginLab
Kategori Data filer
Format Text

Vad är OGS file?

En OGS-fil innehåller LabTalk-skript som används av Origin, en dataanalys och en grafisk applikation som används av olika forskare och ingenjörer. Det lagrar kommandon i vanlig text som kan utföras för att utföra analys och grafik av data. OGS-filer kan användas för olika ändamål, inklusive beräkning av enkla matematiska problem och grafiska komplexa ekvationer.

Mer information

OGS-filen är öppen i OriginLab Origin 2018

Du kan skapa OGS-filer med vilken textredigerare som helst. Men OGS-filer skapas oftast med Code Builder, vilket är ett verktyg som ingår i Origin. Du kan komma åt Code Builder genom att klicka på den gula kugghjulsikonen i standardverktygsfältet. Du kan också öppna OGS-filer i Code Builder genom att välja Arkiv → Öppna ....

Ett annat sätt att öppna OGS-filer är genom Skriptfönstret. För att komma åt Skriptfönstret, välj Fönster → Skriptfönster och välj sedan Arkiv (Text) → Öppna ... i Skriptfönstret.

OBS! Användardefinierade OGS-filer sparas vanligtvis i "Användarfiler "mappen i mappen Origin-program.

Program som öppnas OGS filer

Filtyp 2Origons Movie Data File

Utvecklare Origons
Kategori Data filer
Format N/A

.OGS alternativnummer 2

Datafil som används av Origons, en onlinetjänst som tillåter användare att dela filmlistor med varandra; kan innehålla information om DVD, DivX-video, VHS-band och andra filmer som ägs av användaren. tillåter filminformation att laddas ner och laddas upp med tjänsten.

Program som öppnas OGS filer

Om OGS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ogs-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Origons Movie Data File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.