Hemsida : Filtillägg : .omf Fil

.omf Fil

Filtyp 1Open Media Framework File

Utvecklare Avid Technology
Kategori Audio Files
Format Binary

Vad är OMF file?

En OMF-fil är en ljudfil som sparas i ett standard ljud / videoformat baserat på OMFI (Open Media Framework Interchange), ett standardiserat utbytesfilformat. Det kan exporteras från digital video redigering eller ljud arbetsstation (DAW) programvara och används vanligtvis för att dela projektdata mellan flera applikationer.

Mer information

Ett ljudprojekt som sparas i OMF-format kan lagra flera ljudspår, volymen och paninformation och referenser till ljudfiler. Men inte alla inställningar, till exempel infogningseffekter och kanalrutningsalternativ, kan sparas i en OMF-fil. Därför kan inte alla projekt- och spårningsinställningar överföras när en OMF-fil öppnas i en annan applikation.

Program som öppnas OMF filer
Windows
Adobe Audition
Cakewalk SONAR
Avid Pro Tools
Steinberg Cubase
Avid Media Composer
Avid Xpress
Macintosh
Adobe Audition
Avid Pro Tools
Apple Logic Pro
Steinberg Cubase
Avid Media Composer
Avid Xpress
MOTU Digital Performer

Filtyp 2OMF Interchange Image File

Utvecklare N/A
Kategori Raster bildfiler
Format N/A

.OMF alternativnummer 2

Bildfil baserad på OMF (Open Media Framework) -standarden; konstruerad för att lagra bilddata i ett standardiserat format som kan ses på flera system och plattformar.

Program som öppnas OMF filer
Windows
Equilibrium DeBabelizer
Macintosh
Equilibrium DeBabelizer

Om OMF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil omf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen OMF Interchange Image File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God eftermiddag. Din beskrivning av .omf filändelsen kunde inte ha kommit vid en bättre tidpunkt, min vän. Den räddade bokstavligen mitt liv eftersom jag var på väg att radera den. Jag försöker fortfarande få ut det mesta av Avid Media Composers kostnadsfria provperiod. Det är mycket troligt att jag kommer att köpa den, men jag vill känna till alla dess funktioner innan. Att ha filer som kan exporteras från programvaror för digital videoredigering eller ljudarbetsstationer är toppen. Det finns inte många format som också har möjlighet att delas mellan flera program. Och det fortsätter att bli bättre! När jag läste att de kan ha paninformation och referenser till andra ljudfiler blev jag paralyserad. Den enda nackdelen är att insättningsfiler inte kan lagras. Det gör det inte mindre intressant att använda tho! Tack.