Hemsida : Filtillägg : .one Fil

.one Fil

Filtyp OneNote Document

Utvecklare Microsoft
Kategori Data filer
Format N/A

.ONE alternativnummer

En EN-fil är ett dokument som skapats av OneNote, ett noterprogram som utvecklats av Microsoft. Den innehåller en eller flera avsnitt som lagrar en eller flera sidor. En fil kan innehålla text, digitaliserad handskrift och objekt klistrade från andra program, till exempel bilder, ritningar och ljud / videoklipp.

Mer information

En fil öppnas i Microsoft OneNote 2016

En fil är den huvudsakliga filtypen som är associerad med OneNote. När du skapar en ny anteckningsbok i programmet skapas en EN-fil automatiskt och sparas automatiskt när du arbetar. När du öppnar en EN-fil har gränssnittet en sida där du kan infoga text, bilder, ritningar, former, tabeller och länkar. Du kan också välja att synkronisera dina ONE-filer i molnet för att hålla dem uppdaterade på alla dina enheter.

OneNote kommer med Windows 10 och ingår i Microsoft Office-paketet. Den är också tillgänglig för MacOS, Windows Phone, Android och iOS. Syftet med programmet är att låta dig skriva skrivna eller handskrivna anteckningar som kan delas med andra användare.

Program som öppnas ONE filer
Windows
SoftMaker Office
Microsoft OneNote 2016
Linux
SoftMaker Office
Macintosh
Microsoft OneNote

Om ONE filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil one-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen OneNote Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, brorsan. Jag har läst igenom hela din artikel om .one filändelsen. Det var enormt att hitta alla dessa fakta eftersom jag nu kan förstå hur man använder dem och vilka program man ska använda. Finns det någon anledning att använda Gorrilzed Outline eller OneNote? Jag är användare av både Windows- och Mac-enheter men det skulle vara bra att ha lite info om detta. Många är betydligt mer bekanta med OneNote, även jag har hört mer om det. Det är första gången jag hör om det tillägg de använder och hur en enda ONE-fil kan innehålla flera sidor anteckningar. Finns det en gräns för hur många sidor de kan innehålla? En av de bästa sakerna med dessa filer är att man till och med kan ha video- eller ljudklipp. Tack!