Hemsida : Filtillägg : .opk Fil

.opk Fil

Filtyp GCW Zero Open Package

Utvecklare N/A
Kategori Komprimerade filer
Format Binary

.OPK alternativnummer

En OPK-fil är ett paket som används för att distribuera appar till GCW Zero, ett Linuxbaserat handkonsol med öppen källkod. Den lagrar information om en app, till exempel appens titel, beskrivning, ikon, startmetadata och manual. OPK-filer komprimeras för att spara utrymme, vilket gör att de lättare kan överföras.

Mer information

Den enklaste metoden för att överföra OPK-filer till GCW Zero använder GCW Zero Manager-programmet. Du kan även överföra en OPK-fil från en dator till en GCW Zero-enhet genom att placera filen på enhetens microSD-kort. Dra filen i mappen "Apps" (om det inte finns någon "Apps" -mapp, kan du skapa en) på microSD-kortet och sätt sedan in microSD-kortet i GCW Zero.

Ett annat sätt att överföra en OPK-fil är att använda ett FTP-program, till exempel FlashFXP eller FileZilla. Med FTP-programmet kan du överföra OPK-filen till det interna lagret på GCW Zero-enheten.

OBS! Operativsystemet för GCW Zero är OpenDingux, vilket är en Linux-distribution för Dingoo A320 / A330.

Program som öppnas OPK filer

Om OPK filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil opk-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen GCW Zero Open Package, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.