Hemsida : Filtillägg : .osr Fil

.osr Fil

Filtyp Osu! Replay File

Utvecklare peppy
Kategori Spelfiler
Format Binary

.OSR alternativnummer

Speluppspelning skapad av osu !, ett rytmspel där spelarna synkroniserar musklick med musik; sparar en inspelning av en låt som spelas av användaren, såväl som spelarens namn, datum spelat, poäng, träffar och missar och ranking; ofta används för att dela repliker med vänner.

Mer information

Om du får en OSR-fil kan du dubbelklicka på den för att se återspelningssammanfattningen och titta på uppspelningen (förutsatt att osu! -programvaran är installerad).

Replays kan sparas på slutet på ett spel genom att klicka på alternativet Spara återspelning eller exportreplayen. OSR-filer sparas i OSU: s \ Replays \ -katalog! Mjukvaruinstallation. Du kan kopiera dessa repliker och skicka dem till vänner via e-post eller ett annat filöverföringsprogram.

Program som öppnas OSR filer
Windows
osu!

Om OSR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil osr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Osu! Replay File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.