Hemsida : Filtillägg : .osz Fil

.osz Fil

Filtyp 1Osu! Beatmap File

Utvecklare peppy
Kategori Spelfiler
Format Zip

Vad är OSZ file?

En OSZ-fil är en zip-komprimerad datafil som används av osu !, ett rytmspel där spelarna klickar på visuella signaler i synkronisering med musik. Den innehåller en beatmap, som innehåller en sång, grafik och tidpunkter och platser av klick. OSZ-filer gör det möjligt för spelare att spara och dela anpassade beatmaps.

Mer information

OSZ-filen öppnas i opsu! 7

Användare spelar vanligen OSZ-filer med osu !, som är tillgänglig för Windows. Du kan dock också spela OSZ-filer i opsu !, som är en öppen källkod osu! klienten är tillgänglig för Windows, MacOS, Linux och Android.

Du kan öppna OSZ-filer genom att dra dem direkt till OSU! spelfönster. I opsu! Kan du öppna en OSZ-fil genom att bläddra till dess plats och importera den. Du kan också ladda ner andra OSZ-filer direkt i opsu!.

Program som öppnas OSZ filer
Windows
osu!
Android
opsu!

Filtyp 2OpenLP Service File

Utvecklare OpenLP
Kategori Data filer
Format Binary

.OSZ alternativnummer 2

Fil skapad av OpenLP, en gratis applikation som används för att skapa multimediapresentationer för gudstjänsten; kan innehålla sångtext, ljud- och videodata, PowerPoint-presentationer och annan multimediedata; används med en videoprojektor, som visar innehållet på en skärm.

Mer information

OBS: OpenLP är kort för "Open Source Lyrics Projection."

Program som öppnas OSZ filer
Linux
OpenLP

Om OSZ filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil osz-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen OpenLP Service File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.