Hemsida : Filtillägg : .otpu Fil

.otpu Fil

Filtyp Origin Unicode Graph Template

Utvecklare OriginLab
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.OTPU alternativnummer

En OTPU-fil är en grafmall skapad av Origin 2018 och senare, en dataanalys och grafisk applikation som används av forskare och ingenjörer inom olika områden. Den innehåller grafinställningar, som används för att skapa .OGGU grafer. OTPU-filer kan användas för olika graftyper, inklusive bar, paj, kolumn, vattenfall, rad, symbol, polar eller statistik.

Mer information

OTPU-filer ersatte .OTP -filer som användes för att spara grafmallar i Origin före utgåvan av Ursprung 2018. OTPU-filer sparas i ett unicode-format som har prestandafördelar jämfört med det äldre OTP-filformatet.

Du kan bara öppna OTPU-filer med Origin, som kan användas för att skapa, öppna och redigera OTPU-filer. Programmet är endast tillgängligt för Windows.

För att öppna en OTPU-fil i Ursprung, välj Arkiv → Öppna ..., välj filstypen "Origin Template .otpu", navigera till OTPU-filens plats och klicka på Öppna.

Program som öppnas OTPU filer

Om OTPU filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil otpu-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Origin Unicode Graph Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.