Hemsida : Filtillägg : .ova Fil

.ova Fil

Filtyp 1Open Virtual Appliance

Utvecklare VMware
Kategori Data filer
Format Binary

Vad är OVA file?

En OVA-fil är en virtuell apparat som används av virtualiseringsprogram som VMware Workstation och Oracle VM Virtualbox. Det är ett paket som innehåller filer som används för att beskriva en virtuell maskin, som innehåller en .OVF descriptor-fil, valfritt manifest ( .MF ) och certifikatfiler och andra relaterade filer.

Mer information

OVA-filen sparas i Open Virtualization Format (OVF), vilket är ett standardformat som används för att paketera och distribuera programvara som körs i virtuella maskiner. OVA-filer är helt enkelt en OVF-katalog som sparas i ett enda arkiv med .TAR -förpackning för distribution.

OBS: OVA-filer är också kända som öppna virtuella applikationer.

Program som öppnas OVA filer
Windows
VMware Workstation
VMware vCenter Converter
Oracle VM VirtualBox
Linux
VMware Workstation
Oracle VM VirtualBox
VMware OVF Tool
Macintosh
VMware Fusion
Oracle VM VirtualBox

Filtyp 2Octava Musical Score

Utvecklare Obtiv
Kategori Data filer
Format N/A

.OVA alternativnummer 2

Musikalsk poäng skapad med Octava, en tysk musik notation och komposition programvara; innehåller staber, barer, anteckningar och stöder många avancerade poängformateringsalternativ. kan skapas med hjälp av en mus och tangentbord eller med en MIDI-inmatningsenhet.

Program som öppnas OVA filer
Windows
Obtiv Octava

Om OVA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ova-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Octava Musical Score, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har undersökt virtuella program och vilka filer som behövs för att de ska fungera korrekt. Tack för ditt inlägg om .ova filändelsen! Den var riktigt bra skriven och jag kunde förstå konceptet perfekt utifrån den. Om jag förstår rätt är .ova-filer som .zip-filer som innehåller alla deskriptorer för en skapad virtuell maskin, eller hur? Vilka fördelar har det öppna virtualiseringsformatet jämfört med vanliga format? Varför behövs det i den här typen av maskin? Dessutom läste jag mer om andra användningsområden för detta tillägg och det var roligt att det även används av musikprogramvara. Det verkar vara ett mångsidigt format för att innehålla takter och andra musikaliska termer. Tack för informationen om den virtuella applikationen! Hälsningar